Removing and handling a large digital signage unit in the front of a major office complex in Reading presented its own unique challenges recently for our team of engineers.

Once the area had been safely cordoned off, the electrics and security systems were disabled and the unit carefully lifted off its concrete base. Greenway sent a team of 4 engineers to undertake this, to ensure their safety as well as the public using the nearby access routes.

The second stage of the project was to repair the site. This involved the breaking up and removal of the solid concrete base and the making good of the block paving, matching it to the existing. The whole area was thoroughly cleaned off and left in excellent condition before the team left the site.

With health and safety standards paramount at all times, the work was completed to plan and as scheduled. The area in front of the office complex is now unobstructed providing safer, easier access for people using the building.

If you have a similar project or something a little out of the ordinary, we are always happy to discuss your requirements. Please give our friendly team a call today.